Online magazines

21 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
compromis rond krantenconcessie

Er is een compromis bereikt in het dossier van de krantenconcessie. In het akkoord is er voor de krantenwinkels een verhoogde kostenaftrek voor het vervoer ter waarde van 3 miljoen euro voorzien. UNIZO zet zich in tegen de te hoge werkstress bij zelfstandigen. Telecom- en postregulator BIPT lanceert een vergelijkingswebsite voor postpakketten, identiek aan de tariefvergelijker voor de telecomsector. En nog veel meer...

Veel leesplezier met deze laatste nieuwsbrief van het jaar 2023.
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager

Professionals zijn niet zoals andere klanten. Ze hebben zeer concrete behoeften, gekoppeld aan de specifieke kenmerken van hun activiteit. En net daarom heeft Volkswagen de Van Centers in het leven geroepen.
Momenteel supergunstige financiering vanaf 0% Onmiddellijk beschikbaar, meer info bij jouw IVECO dealer.
Bijna vier op de tien zelfstandigen heeft te hoge werkstress. Bij ondernemers met personeel is dat zelfs 44%. Daarom wil ondernemersorganisatie UNIZO dat administratie eenvoudiger wordt.
Telecom- en postregulator BIPT lanceert een vergelijkingswebsite voor postpakketten, identiek aan de tariefvergelijker voor de telecomsector
Op 21 & 22 januari 2024 vindt de Paper Show plaats in de Nekkerhal te Mechelen, de Bosta vakbeurs voor school- en kantoorartikelen. Ontdek hier hoe u gratis uw ticket(s) kan ontvangen.
Bent u sterk betrokken bij het technisch en beroepsonderwijs of vertegenwoordigt u een bedrijf dat dringend nood heeft aan goede technische profielen? Dan mag u het symposium op woensdag 24 januari niet missen.
Er is een compromis bereikt in het dossier van de krantenconcessie.
Elfbar, het elektronische sigarettenmerk dat in heel Europa een hit is, zet zijn verovering van het continent verder.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.