Online magazines

3 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
geen Wegwerpvapes meer

In het kader van het antitabaksplan werden verschillende maatregelen gelanceerd die ertoe moeten leiden dat men enerzijds steeds meer gemotiveerd wordt om te stoppen met roken en anderzijds niet begint te roken. Het plan vermeldt ook dat ons land de verkoop van elektronische wegwerpsigaretten vanaf 2025 wil verbieden. Eind maart werd het dossier bij de EU goedgekeurd, waardoor vanaf begin 2025 alle wegwerpvapes verboden zijn.
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager

Het merk Elfbar, dat in december 2023 in ons land gelanceerd werd, voegt vijf nieuwe smaken aan zijn assortiment wegwerpvapes met 20 mg nicotine toe.
De strengere regelgeving op rookwaren die er in 2025 aankomt, stellen ondernemers voor een grote uitdaging. Conway informeert en inspireert jou tijdens Atelier Fumé over hoe jij de verkoop van tabakswaren nog correct en rendabel kan organiseren!
Eind maart lanceerde de Belgische Hoge Gezondheidsraad een advies om de schade van alcoholconsumptie te beperken.
België verbiedt vanaf 1 januari 2025 de verkoop van wegwerpvapes, nadat het daarvoor de goedkeuring kreeg van de Europese Commissie.
Het parlement heft op 19 maart 2024 een wetsontwerp van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke goedgekeurd dat strengere regels oplegt voor de verkoop van tabak en alcohol.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.