Online magazines

17 april 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
"Waarom luistert de overheid niet naar ons"
Na ons gesprek met Xavier Deville, voorzitter van Prodipresse, gingen we op bezoek bij Yannick Gyssens, al meer dan 10 jaar voorzitter van de Vlaamse tegenhanger Perstablo. We wilden ook wel eens horen wat hij te zeggen had over de toekomst van de krantenwinkel en de vele gevaren die loeren om de hoek. Een gesprek over de krantensubsidies, de tabaksaccijnspolitiek en gokken ...
Dimitri Van Moerkercke
Bladmanager

Bij Conway gaan ze voortaan elk jaar 23.000 kg minder plastic folie gebruiken om hun goederen netjes en onbeschadigd bij de klanten te krijgen.

 

 

De markt van tabaksaccessoires is voor een groot deel afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de FCT-markt (Fine Cut Tobacco, Roll Your Own en Make Your Own samen). In 2023 kende deze een daling van 8,26% ten opzichte van 2022.
Na ons gesprek met Xavier Deville, voorzitter van Prodipresse, gingen we op bezoek bij Yannick Gyssens, al meer dan 10 jaar voorzitter van de Vlaamse tegenhanger Perstablo.

PaperMints, de Belgische ademverfrissers die reeds in meer dan 40 landen worden verkocht, lanceert in juni een leuke actie.

 

 

De strengere regelgeving op rookwaren die er in 2025 aankomt, stellen ondernemers voor een grote uitdaging. Conway informeert en inspireert jou tijdens Atelier Fumé over hoe jij de verkoop van tabakswaren nog correct en rendabel kan organiseren!
Groots in productiviteit. Volledig opnieuw ontworpen. Met verbeterde laadruimte, beveiliging en gloednieuwe connectiviteit. De gloednieuwe Transit Courier is er. Configureer of test de uwe!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.