Online magazines

29 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Neem nog snel deel aan onze Tabaksenquête

Hebt u nog niet deelgenomen aan onze enquête omtrent het federaal antitabaksplan, doe het dan nu. Dit is uw laatste kans. Meer dan 60 collega's zijn u ondertussen voorgegaan. Verder in deze nieuwsbrief hebben we ook aandacht voor de gevaren binnen de CBD-markt. Buddy Belgium waarschuwt u als verkoper voor (semi-)synthetische cannabinoïden.
Dimitri Van Moerkercke

Bladmanager

De iconische pick-up van Ford herontdekt zichzelf in een nog indrukwekkendere versie dan ooit tevoren! Ontdek waarom deze nieuwe Ranger de krachtigste en meest indrukwekkende tot nu toe is. Ga de uitdaging aan en configureer die van jou nu.
Negen inspirerende sprekers brengen hun visie over de rol van de onderneming in het technisch onderwijs. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Profiteer van ons loyaliteitsprogramma op Distriweb en verzamel punten voor extra kortingen bij uw aankopen
Kiosk had een gesprek met Cyril Herben, één van de oprichters van Buddy Belgium, over de accijnzen op elektronische liquids vanaf 1 januari 2024 en over de gevaren van synthetische en semi-synthetische producten.
Federaal minister Frank Vandenbroucke kondigde recent nieuwe maatregelen aan in zijn antitabaksplan. Wij zijn benieuwd naar uw mening op enkele vragen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Kiosk 

Kiosk maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.